X
تبلیغات
وقت سفارت آمریکا،انگلیس دردبی 9196359077
تعیین وقت مصاحبه سفارت آمریکا-انگلیس در دبی و ترکیه 09196359077
 تعیین وقت مصاحبه سفارت آمریکا در دبی.ترکیه.ارمنستان 09196359077
 

تخفیف ویژه برای خانواده ها

 

تعیین وقت مصاحبه سفارت آمریکا و انگلیس

 

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در دبی برای ماه اپریل

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در باکو برای ماه اپریل

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در ترکیه برای ماه ژوئن

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در قبرس برای ماه اپریل

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در اتریش برای ماه اپریل

*اولین اوکی وقت سفارت آمریکا در ارمنستان برای ماه اپریل

*اولین اوکی وقت سفارت انگلیس در دبی برای ۱۵ روز آینده

*اولین اوکی وقت سفارت انگلیس در آنکارا برای هفته آینده

*اولین اوکی وقت سفارت انگلیس در استانبول برای هفته آینده

 

*مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت آمریکا فرم پر شده ۱۶۰

 یا کپی پاسپورت

 

*مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت انگلیس فرم پر شده

 سفارت انگلیس

 

 

جهت کسب اطلاهات بیشتر با ما تماس بگیرید

 

09196359077 (حسینی)

ایمیل VAGHTE_USA@YAHOO.COM

 

 

 

 


ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 وقت سفارت عادی و فوری آمریکا.انگلیس در کمترین زمان+واریزی وجه سفارت آنلاین+پرکردن فرم های سفارت
 

 

خدماتی که می توانیم انجام دهیم شامل :

 

* تعیین وقت سفارت آمریکا در دبی

* تعیین وقت سفارت آمریکا در باکو

* تعیین وقت سفارت آمریکا در آنکارا

* تعیین وقت سفارت آمریکا در قبرس

* تعیین وقت سفارت آمریکا در ارمنستان

* تعیین وقت سفارت انگلیس در دبی

* تعیین وقت سفارت انگلیس در آنکارا

* تعیین وقت سفارت انگلیس در استانبول

* واریز وجه سفارت انگلیس در دبی.آنکارا.استانبول(آنلاین)

* واریز وجه سفارت آمریکا در دبی.باکو.آنکارا.قبرس.

ارمنستان(آنلاین)

* واریز هزینه ی سویس دانشجویی(۲۰۰دلار) SEVIS Fee

* پر کردن فرم سفارت آمریکا

* پر کردن فرم سفارت انگلیس

* اخد ویزای عادی و فوری دبی

* اخذ بلیط . تور و رزرو هتل در کشورهای فوق

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

 

09196359077 (حسینی)

ایمیل VAGHTE_USA@YAHOO.COM

 


ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 واریز وجه سفارت آمریکا.انگلیس-واریز هزینه ی سویس دانشجویی SEVIS FEE
 

واریز وجه سفارت آمریکا

 

هزینه واریزی سفارت آمریکا ۱۶۰ دلار

هزینه واریزی سویس دانشجویی ۲۰۰ دلار

 

 

واریز وجه سفارت انگلیس

 

هزینه ویزای کمتر از شش ماه  ۱۳۲ دلار

هزینه ویزای بیشتر از شش ماه ۴۵۹ دلار

هزینه ویزای بیشتر از شش ماه ۲۳۸ دلار

  


ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 لینک فرم الکترونیکی سفارت آمریکا _لینک فرم D-160 جهت دریافت بارکد_DS-160
 

 

لینک فرم D-160  - لینک فرم سفارت آمریکا

 

 

 https://ceac.state.gov/GenNIV

 

 


برچسب‌ها: لینک فرم, D160, سفارت, آمریکا
ادامه مطلب
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 لینک اعلام نتیجه اف بی آی چک - کلیرنس در دبی و ترکیه-Fbi Check - clearance status
 

 

برای آگاهی از نتیجه  Fbi Check - clearance status در آنکار لینک

 زیر را کلیک کنید

  

    http://turkey.usembassy.gov/niv_security.html

 

 

 

برای آگاهی از نتیجه Fbi Check - clearance status در دبی لینک

زیر را کلیک کنید

 

 

  http://98.131.161.103/index.asp

 


برچسب‌ها: اف بی آی چک, کلیرنس, دبی, ترکیه
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 مدارك مورد نياز براي اخذ ويــزاي آمـریکا (دعوتنامه-توریستی)

 

*گذرنامه اي که از زماني که شما قصد ورود به ايالات متحده

آمريکا را داريد، حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.


* يک کپي از گذرنامه – صفحه حاوي عکس و صفحات

حاوي اصلاحات و تغييرات.

 

 

* دو قطعه عکس ۵*۵ (با حجاب یا بی حجاب فرقی نمیکند)

 

 

* به همراه داشتن اصل دعوتنامه معتبر از آمریکا

( در صورت نداشتن دعوتنامه واچر هتل)

 

 

*پرینت برگه ی وقت سفارت

  

*پرینت برگه ی فیش واریزی سفارت

 

 

*پرینت فرم پر شده DS-160

 

* سند ملکیت ( ترجمه)

 

 

* سند ازدواج ( ترجمه)

 

 

* موجودي حساب بانکی (ترجمه)

 

 

* گواهی اشتغال به کار (ترجمه)

 

 

*به همراه داشتن اصل کلیه مدارکی که ترجمه شده اند

 

 

*اصل کارت ملی و شناسنامه

 

 *اصل و ترجمه کارت پایان خدمت

 

 

 


برچسب‌ها: مدارک, سفارت, آمریکا, توریستی, دعوتنامه
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
  مـدارک مـورد نيـاز بـراي اخذ ويــزاي دانشجويي آمـریکا-ویزا آمریکا

 

- رسید پرداخت هزینه بررسی مدارک برای ویزا ( Visa

application fee)


- عکس ۵x۵ سانتیمتر(با حجاب یا بی حجاب فرقی ندارد)


- رسید پرداخت هزینه SEVIS


- پاسپورت


- فرم I-20 یا DS-2019 ارسال شده توسط دانشگاه


- فرم DS-160 (پرینت)

 

- وقت سفارت (پرینت)


- توصیه نامه (از استاد خود در دانشگاه مورد نظر بخواهید

که توصیه نامه ای روی سربرگ دانشگاه بنویسد و برای شما

پست کند. این توصیه نامه را همراه با مدارک دیگربه

سفارت ببرید تا شانس دریافت ویزا را زیاد کند).


- نامه دانشگاه در خصوص پرداخت هزینه تحصیل و یا

گواهی بانکی


- در صورت امکان ترجمه املاک شخصی


- گواهی سابقه کاری و یا نامه موقعیت شغلی در آینده


- کپی از مقالات چاپ شده و یا اختراعات به ثبت رسیده


- اصل ترجمه رسمی از مدارک دانشگاهی گرفته شده


- نمره TOEFL


- نمره GRE

- CV

- ریز نمرات


- شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت آقایان

  

 


برچسب‌ها: ویزا, دانشجویی, آمریکا, سفارت, سویس
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 مدارك مورد نياز براي درخواست ويزاي سفارت انگلستان

توجه فرماييد همه ي افرادي كه قبلا به انگلستان سفر كرده اند يا

اولين بارشان ميباشد بايد تمامي  مدارك زير را مجددا به سفارت

 تسليم نمايند

 

 

1.ترجمه رسمي و اصل مدارك ملكي (سند ملكي،اجاره نامه...)

2.ترجمه رسمي و اصل مدارك بانكي (پرينت 6 ماهه حساب بانكي جاري و سپرده)

3.ترجمه رسمي و اصل مدارك شغلي ( گواهي اشتغال به كار، حكم بازنشستگي،

فيش حقوقي، جواز كسب، روزنامه رسمي... )

 4.مدارك از طرف انگلستان: دعوتنامه به همراه كپي پاسپورت دعوت كننده،

مدارك شغلي، گواهي اشتغال به كار و در آمد، فيش حقوقي، پرينت حساب بانكي،‌

اجاره نامه يا سند مالكيت ملك محل سكونت در انگلستان.آخرين برگ ماليات پرداختي

به دولت انگلستان،چند عدد قبوض پرداختي(برق،گاز...)

5.دو قطعه عكس 6*4 جديد ‍‍زمينه سفيد

6.فرم اينترنتي درخواست ويزا و برگه ي تاييديه نوبت

7.يك نسخه كپي از تمامي مدارك بالا براي روز نوبت در سفارت لازم ميباشد.

8.هزينه ويزاي مورد تقاضا 

9.ترجمه شناسنامه

 

كپي شده از سايت سفارت بريتانيا:

مدارک مورد نیاز  

 

لطفا توجه نمایید که کلیه متقاضیان روادید صرفه نظر از اینکه قبلا به بریتانیا سفر کرده باشند و یا خیر می بایستی کلیه مدارک پشتیبانی کننده برای درخواست روادید خود را تسلیم نمایند.

 

  كلية مداركي كه همراه تقاضاي ويزا ارائه مي شود باید اصل باشد.  مدراک غیر انگلیسی باید همراه با ترجمه رسمي تحويل داده شوند،  که توسط مترجم رسمی تاریخ زده و امضاء شده باشد.

 

متقاضیان باید علاوه بر اصل و ترجمه مدارک ، یک سری فتوکپی کامل از کلیه فرمها و مدارک درخواست ویزا  ارائه دهند . این مدارک عبارت است از:

 

- فرم درخواست  روادید که بصورت اینترنتی توسط شما تکمیل شده است

- فتوکپی صفحه اول گذرنامه تان که حاوی عکس و مشخصات شما می باشد

کلیه مدارک پشتیبانی کننده (مانند دعوت نامه، صورتحساب های بانکی، مدارک مربوط به وضعیت مهاجرت و غیره)  که بوسیله  ضامن (sponsor) شما در بریتانیا  ارسال شده است

 

کلیه مدارک پشتیبانی کننده شخصی شما مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورتحساب های بانکی، دفترچه های پس انداز و سپرده های کوتاه وبلند مدت و غیره.  فتوکپی اصل مدرک به زبان فارسی همراه با ترجمه مصدق آن مورد نیاز می باشد.

 

درخواست متقاضیانی که از ارائه اصل مدارک پشتیبانی کننده و ترجمه آنها همراه با یک سری کامل فتوکپی خودداری نمایند ممکن است رد شود.

 

گذرنامه شما تا اتخاذ تصمیم در مورد درخواست تان نزد ما باقی خواهد ماند.  این مدت ممکن است تا 20 روز کاری بطول انجامد.  بنابراین لطفا این مسئله را هنگام انجام ترتیبات مربوط به سفر مد نظر داشته باشید.

 

 


برچسب‌ها: ویزا, سفارت, انگلیس, مدارک
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 روند صـدور ويــزاي آمــريکا + پیک آپ ویـــزا در دبی و ارمنستان
 

 

پروسه صدور رواديد بين يک تا ده هفته طول می کشد روادید اکثریت

متقاضیان بطور میانگین ازهفته سوم تا ششم از مرحله ی FBI CHECK

تمام می شود،مدت زمان تقريبي صدور رواديد به شما اعلام خواهد شد.

بعـد از اعــلام شمــاره رفـرنس هـــر متقـاضی در سـایت سفــــــــــارت

(http://98.131.161.103/index.asp) متقاضیان باید پاسپورت

خود را بهمراه برگه زرد یا آبی رنگی که سفارت به آنان داده را برای

چسباندن ویـزا به پاسپورت (پیک آپ ویــزا) به سَفارت بفرستند که

معمولا این مرحله هم یک الی دو یا سه هفته به طول میانجامد.

جهت سهولت کار متقاضیان و کم کردن هزینه ها میتوانید پاسپورت و

برگه سفارت را در تهران به ما بسپارید

 

 پیک آپ ویزا در دبی و ارمنستان

 

 

09196359077 (حسینی)

 

 

ایمیل VAGHTE_USA@YAHOO.COM


برچسب‌ها: صدور, آمریکا, پیک آپ, دبی, ویزا
|+| نوشته شده توسط Hosseini در سه شنبه هفتم آبان 1392  |
 راهنمـای عکس برای روادیدهای غیر مهاجرتی و فرم DS-160
 

۱- عکس هر يک ازمتقاضيان رواديد مي بايست تمام رخ (متعلق به

شش ماه گذشته )۲*۲ اينچ (رنگي يا سياه سفيد با پيش زمينه سفيد)  

بوده و به فرم 160- DS  چسبانده يا منگنه شود  

(فرم تقاضاي رواديد غير مهاجرتي). منگنه ها بايد با حداکثر فاصله

 از صورت متقاضي قرار گرفته باشند. 
 


2- عينک هاي آفتابي يا وسايل ديگر، که قسمتي از صورت را مي

پوشاند قابل قبول نمي باشد.عکس افراد با پوشش سر مجاز است در

 صورتي که بخش کافي از صورت براي تشخيص هويت بدون پوشش

باشد.عکس اشخاص با نقاب هاي سنتي صورت و يا پوشش هايي که  

قسمتي از صورت را مي پوشانند و تعيين هويت مناسب را امکان پذير

 نمي سازند، مجاز نمي باشند.

 
 


3- از آنجا که براي هر يک از متقاضيان واجد شرايط يک رواديد

صادر مي شود، براي تمامي افراد عکس هاي جداگانه لازم است .

عکس هاي گروهي مجاز نيست. 
 


4- بسيار مهم است که عکس اخيراً گرفته شده و واضح باشد. وجود

پيش زمينه سفيد ضروري است.عکس هايي که در مقابل پيش زمينه  

هاي رنگي، طرح دارو تيره گرفته شده اند، قابل قبول نيست. 
 


5- عکس تمام رخ، عکسي است که در آن متقاضي مستقيماً به

 دوربين نگاه کرده باشد. 

 متقاضي نبايد به سمت پايين يا اطراف نگاه کند. 

 چهره متقاضي بايد 50 درصد از محيط عکس را بپوشاند. بهتر

 است گوش ها نيز مشخص باشند. ازملزومات اصلي آن است که

 عکس به وضوح نشان دهنده متقاضي باشد. 
 


6- عکس بايد 2 اينچ مربع باشد (در حدود 50 ميلي متر مربع ) و

 سر در وسط عکس قرارگرفته باشد. سر ( از محل رويش مو تا

انتهاي چانه) بايد بين 1 تا 8/3 1 اينچ بوده و چشم ها 8 /1۱ تا

 8/۱۳ اينچ (28تا35 ميلي متر ) ازانتهاي عکس فاصله داشته باشند.

عکس پرسنل ارتش، کارمندان هواپيمايي يا ديگر کارمندان با  کلاه

قابل قبول نمي باشد.  

 



7- عکس هاي ديجيتالي تغيير داده شده قابل قبول نمي باشد. اين

تغييرات شامل تغيير در رنگ يا طرح پيش زمينه تصويري مي باشد .  

عکس هايي که واضح نباشد، دستکاري شده يا به هرصورت استاندارد

نباشد قابل قبول نيست.عکس هاي ديجيتال بايد کيفيت بسياربالايي داشته

باشند که پيکسل هاي آن  مشخص نباشند. 

 


برچسب‌ها: عکس, فرم, 160, مهاجرتی, روادید
|+| نوشته شده توسط Hosseini در چهارشنبه دهم آبان 1391  |
 
 
 
بالا